+ informaciķ de la vocalia

 

 

GRUP OPINIĶ ĀMFORA

ACCIĶ SOLIDĀRIA

 

 

ACCIĶ SOLIDĀRIA D’ĀMFORA

 

                   

                    Barcelona, octubre 2018

          Benvolguts/des socis/es amics i amigues del Grup d'Opinió ÀMFORA.

          Altra vegada demanem la vostra col·laboració per posar en marxa la XV campanya d'acció solidària. Als que ja ens seguiu ja sabeu de que es tracta; fa més de catorze anys que gracies a vosaltres ajudem a persones que malviuen enmig d'una societat molt desigual. Els responsable d'aquesta vocalia i a mi mateix (permeteu-me la personalització) ens provoca un cert cansament demanar any rere any el mateix. Menjar, roba de primera necessitat i articles d'higiene. Però per sobre del desgast emocional que l'equip pateix, ens motiva una força superior: el compromís.

          Sabem que les nostres aportacions són esperades i rebudes amb alegria. Som -tan de bo que no ho fóssim- una ajuda necessària per a moltes persones en risc de caure en l'indigència.
Aquest és el nostre compromís. Som conscients de la modèstia del nostre projecte, però també sabem la manca de recursos i l'urgència amb que es mouen la gent a qui arriben les donacions de la nostra associació. Per a ells no hi ha projectes modestos, existeix solament l'ajuda que reben.

          A partir d'ara mateix podeu fer la vostra aportació al nostre local social, Alpens 32 dins l'horari habitual.

          L'acte de la campanya està previst el dia 15 de desembre (dissabte) coincidint amb la festa de Nadal a la sala Nova de Sant Medir. Més endavant ampliarem informació sobre horari i contingut de la trobada.

          Gràcies per tot, amigues i amics.

                    Acció solidària del Grup d'Opinió ÀMFORA