Grup dĺOpiniˇ └MFORA

CAP DE SETMANA AL PIRINEU D'OSCA

15 - 16 de JUNY de 2019

PETIT TREN D'ARTOUSTE (FRANÇA)

MONESTIR DE SAN JUAN DE LA PEÑA

DIA 15 de JUNY:

Sortida a las 8.00 del matí des de la plaça de Sants amb direcció a Torrefarrera per esmorzar:
                                                                   Entrepà amb pernil, aigua, vi, cafè o infusions

Posteriorment seguirem camí per entrar en terres d'Osca i arribar a la població de Sabiñánigo , on farem estada aquests dos dies. Acomodació a l'hotel, repartiment de claus i seguidament dinar.
A la tarda després de dinar anirem cap a la població de Santa Cruz de la Seròs , població on es troba el monestir de San Juan de la Peña, situada a la Vall d'Atarés, en una balma, sota una gran penya, que li ha donat el nom. Visita guiada del dos monestirs ( Nou i Vell ) . A una hora prudencial tornarem al nostre hotel per sopar i dormir

DIA 16 de JUNY:

Esmorzar a l'hotel i sortida a les 8.00 del matí per agafar la carretera que ens portarà al país veí , FRANÇA , tot passant per la frontera del Port del Portalet. Arribada al pàrking on agafarem el telefèric i posteriorment el Petit tren d'Artouste.
"Le Petit Train d'Artouste". Es tracta de la petita línia ferroviària turística més elevada d'Europa, el traçat ofereix als passatgers les més impressionants panoràmiques de la serralada pirinenca, en estat natural, per la seva vessant francesa. Temps lliure per gaudir de les seves vistes i apropar-nos al llac d'Artouste. (1997 m.) A l'hora convinguda retorn al nostre autocar, per arribar a l'hotel de Sabiñánigo. Dinar. Un cop acabat el dinar, sortida cap a Barcelona i finalització del nostre viatge.
El cost de la sortida serà de: 199 EUROS suplement habitació individual 25 euros, això inclou: autocar, hotel, tots els àpats, funicular, Petit tren, entrades i guia oficial a Sant Juan de la Peña i assegurança de viatge. ( Cal portar roba d'abric, pel fet que, el tren va a 2.000 m d'altitud).

Per formalitzar la inscripció truqueu a: Pau Hernando tf. 93 407 01 57 - 696 351 373

Feu l' ingrés abans del dia 7 de juny per tal de poder tancar la sortida i tenir marge de temps per avisar a persones que hagin quedat en "llista d'espera"

al compte. ES 56 2100-3286-41-2200104630 (la Caixa)
(No us oblideu de consignar el vostre nom)

Punt de trobada: Plaça de Sants - Hora sortida: 8'00 hores del matí


PETIT TREN D'ARTOUSTE

TELECABINA DE SAGETTE

LLAC D'ARTOUSTE

PIC DU MIDI D'OSSAU

MONESTIR SAN JUAN DE LA PEÑA

ORGANITZACIÓ TÉCNICA: VIATGES ALTAYÓ GC - 4342