GRUP D'OPINIÒ ÀMFORA

 

ACTIVITATS

OCTUBRE - DESEMBRE 2020


Benvolguts sòcies i socis

La realització de les activitats que tenim programades per l'últim trimestre de l'any 2020 estan subjectes al progrés del COVID-19.

Els últims rebrots d'infectats i morts que està tenint el país fa que no tinguem bones sensacions per poder portar-les a terme.

El dia 2 d'octubre teníem previst un Debat Obert que no ha sigut possible celebrar degut a les pautes que l'Ajuntament ha donat a la Biblioteca Vapor Vell.

Sí que programem una passejada Literària al Turó Park el dissabte dia 17 d'octubre. També programem la sortida nadalenca amb autocar pel mes de novembre. Iniciem ja la campanya d'Acció Solidària, enguany amb més motiu que mai pel gran número de famílies que s'han quedat sense recursos degut a la pandèmia. Adjuntem els cartells informatius.

Àmfora també participa en el Correllengua que tindrà lloc el dissabte dia 17 d'octubre, per la tarda, a la Rambla de Sants.

Pels mesos de novembre i desembre estem organitzant una visita a un Museu i la celebració de la Festa de Nadal. Totes aquestes activitats, evidentment, pendents de l'evolució del Coronavirus.

També la celebració de La Marató de Sants està pendent de les decisions dels organitzadors a causa del coronavirus. Àmfora ja te a la venda "graciosos" coronavirus de ganxet, que com sempre ha confeccionat la Mercè, en el nostre local.

Us anirem informant i confirmant totes aquestes activitats.

ÀNIMS I ENS EN SORTIREM !!!!!. MOLTS RECORDS A TOTS.

 

 

Us recordem que cada dimecres Grup d'Opiniò ÀMFORA disposa d'un espai setmanal a la graella de Sants 3 Ràdio (103.2 FM), a les 19'45 hores, dins el programa "Sants-Montjuïc al dia".
Aquest espai es torna a repetir els dijous a les 9'45 i 14'45 hores.


Ja podeu veure el Butlletí Informatiu d'ÀMFORA a la pàgina web.
Obriu la pàgina web www.goamfora.org, apartat Butlletí i premeu el botó "Visiteu la revista digital".
També el podeu consultar al link www.goamfora.org/info.pdf


Blog: Hi podeu accedir per l'adreça fotosactivitatsamfora.blogspot.com I per l'enllaç a la pàgina web www.goamfora.org