Grup dĺOpiniˇ └MFORA

PASSEJADA DE NATURA  

ÀMBIT CLARIANA
A PLAÇA DE LES GLÒRIES I
PARC DEL CLOT

Matinal, Dissabte, 28 de setembre 2019


L'Àmbit Clariana a la Plaça de les Glòries, comprèn l'espai que queda entre els carrers Independència i Cartagena, carrer de Consell de Cent, i vial provisional de la Gran Via. En total, una superfície de 45.860 m2. La Gran Clariana: és una gran esplanada de gespa d'una hectàrea que esdevé un espai polivalent, obert i d'estada per a la ciutadania. Entre els seus espais podrem veure el Node lúdic: espai dedicat al joc per als infants i el Node de biodiversitat: refugis de la natura amb arbres i vegetació.
També visitarem el Parc del Clot, una obra de Barcelona inclosa a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. El Parc del Clot s'assenta en un antic enclavament industrial format per tallers de reparació dels trens i les línies fèrries. Al projecte es conservaren alguns dels elements del patrimoni industrial anterior: la xemeneia, murs de tancament o el fragment d'una doble arcada dels antics tallers de la Renfe.

Hora de trobada: 10'30 h. del mati a la boca del metro Glòries, sortida Meridiana, al costat del Museu de Disseny de Barcelona.

Durada de la passejada: 2'30 hores per camí plà.


Per a qualsevol informació: Vocal - Joaquín Villanueva - 934219267 - 649201495